|
Перейти до сторінки
«
<
1
>
»
|
|
Привіт друзі. Радий вас бачити.
Ніколи, чуєш, ніколи не кажи
|
||
|
2009-11-02 14:48
|
||
|
Трохи про саму ідею кампанії:
|
||
|
2009-11-11 22:00
|
||
|
Вы наивный человек (посещаемость, по крайней мере, последних 2х выборов) ниже 50+1%. |
||
|
2009-11-11 22:08
Евгений редагував повідомлення 2009-11-12 09:55 |
||
|
Звідки у вас такі дані по явці? Офіційний сайт ЦВК подає інші дані. А навіть якби це було правдою - хіба це нормально?
|
||
|
2009-11-11 22:13
|
||
|
Официальный сайт ЦВК является прямой проекцией поданных протоколов о подсчетах голосов, которые уже включают в себя задвоение (затроения и тд). Вдвойне наивно…..пробачтє…. Ваша ціль блага, але не реальна. Я ще рік тому казав: Президента, як і батьківщину – не обирають. |
||
|
2009-11-11 22:19
|
||
|
То Евгений Валериевич: Ви говорите загальними філософськими тезами. У вас є конкретні приклади "подвоєння-потроєння" свідком яких ви були , чи це вам передали з третіх вуст? Якщо перше, то поділіться, будь-ласка. Громадськість має знати. |
||
|
2009-11-11 22:52
|
||
|
А які приклади Вам потрібні, якщо ще за 4 місяці до виборів ЦВК вже рапортувало про наявність задвоення голосів та занесення мертвих душ (та заважте, коли був останній перепис населення?). По друге - відмінненя відкрипних талонів, тобто, маючі авто та час, за день одна особа мае змогу проголосувати 5 - 10 разів (в залежності від дистанції) в різних дільницях. По трете - момент голосування е інтимним процессом, тому стається за занавісом, відповідно, відслідкувати кількість вкинутих литсків неможливо. По четверте – неможливість уникнути черг, завдяки чому неможливо спостеріговучам відслідкувати реальну кількість відвідувачів дільниці щоб в подальшому співпіставити з кількістю голосів. По пяте – в момент підрахунку, спостерігачі та довірені особи не мають можливість підійти ближче ніж на 2 метри до столу підрахунку – відповідно перевірити обективність підрахунку (бюлетені за одного кандидата підкладаються до іншого). По шосте – адмінресурс ще ніхто не відміняв. Вам ще потрібні приклади? |
||
|
2009-11-11 23:37
|
||
|
Ну ви описали загальні можливості ведення фальсифікацій виборів. І що? По реєстру - цьогоріч в Україні ввели електронний реєстр виборців. Він не досконалий, але помилок буде набагато менше аніж зі звичайним реєстром.
|
||
|
2009-11-11 23:50
|
||
|
А тепер трохи полунички з вершками: інформація в ЦВК формується на підставі поданих Протоколів (а листівки ідуть в архів), і якщо ви перечитаєте мій попередній пост, то зрозумієте – що реєстр виборців це не більше ніж фарс. Данні про голоси приймаються пост-фактум (без перерахунку), а виборець в подальшому не має можливості перевірити, за якого кандидата реально був зарахований його голос, тому можливості безмежні……… |
||
|
2009-11-12 09:54
|
||
|
Евгений В.:
|
||
|
2009-11-12 10:57
|
||
|
Щоб у Вас та інших не виникла стійка фрустрація. С приводу явки – реальні цифри Ви ніколи не дізнаєтесь да і перевірити не зможете. С приводу розміщення реєстрів в Інтернеті: по перше – це протизаконно, по друге – це ще один спосіб подальшого накручування голосів. |
||
|
2009-11-12 11:45
|
||
|
Вибачте, але як на мене - ви трохи накручуєте ситуацію. Я працював спостерігачем на виборах з 2004 року і до сьогодні, не пропустивши жодного виборчого процесу. Звісно, ваші застереженя не пусті слова - на це треба зважати. Але я можу з 80% впевненістю сказати вам, що на цих виборах системно і координовано виборчий процес ніхто не фальшуватиме.
|
||
|
2009-11-12 12:11
|
||
|
Дай Бог, вельмишановний Андрію, щоб Ви були праві, а я помилився. Я тільки цьому зрадію. |
||
|
2009-11-13 15:55
|
||
|
Евгений В.:
|
||
|
2009-11-14 13:51
|
||
<
1
>
»
Щоб мати можливість додати коментар, Вам необхідно залогуватися.
Якщо Ви ще не зареєстровані у сервісі, можете зробити це тут.