Лояльность к бренду Клиента (57)

• кількість постів на сторінці:
    Перейти до сторінки « < 1 2 3 4 > »

Ярино, а, наприклад, Михайло Шуранов виключно гамбургерами має харчуватися?... :)

"Началось все с того, что кто-то шепнул доверчивой особе: яблоки из райского сада вкусны, полезны и не портят фигуру". (с)

2008-09-02 01:34

Сергей Биденко
PR должен быть креативным и эффективным

Миша, букв было написано много, но о гамбургерах каждый день там точно ничего не было :)

Имею налаженные связи со словами и буквами

http://www.bidenko.kiev.ua

2008-09-02 08:04

Сергей, а как же ещё вживаться и верить в продукт, если ты пиарщик "Макдональдса"? :)

"Началось все с того, что кто-то шепнул доверчивой особе: яблоки из райского сада вкусны, полезны и не портят фигуру". (с)

2008-09-02 11:59

А пиарщик "Хортицы"? Бедный-бедный пиарщик "Хортицы"! Ему ж трезвым на людях вообще показываться заказано :)))

2008-09-02 12:01

Сергей Биденко
PR должен быть креативным и эффективным

Миша, буквы складываются в слова, слова в фразы, а фразы в смысл. Вот в него-то и стоит вглядываться :)

Имею налаженные связи со словами и буквами

http://www.bidenko.kiev.ua

2008-09-02 12:46

Эхъ, Серёж, я просто пытаюсь донести мысль, что дискутировать на уровне абстракций и мести всё под одну гребёнку как раз абсолютно бессмысленно.

Если мыслить идеальными категориями, адвокат тоже должен искренне верить в невиновность обвиняемого, иначе его коммуникация с судом будет "неискренней". Но мыслить так могут только те, кто никогда никого в суде не защищал.

Мы работаем в самом противоречивом бизнесе, какой только можно придумать. А если ещё и в политике обретаешься - синхронизация с кандидатами однозначно чревата шизофренией.

К тому же, эмоциональная привязанность к клиенту мешает трезво его оценивать. Никто не делает столько глупостей, сколько делает влюблённый.

Повторюсь: ответ на твой вопрос не существует в принципе. Точнее, все ответы на него одинаково верны - жизнь достаточно для этого многогранна. :)

2008-09-02 13:45

Ярина Ключковська
PR-директор Microsoft Ukraine

Михайло Красюк:
Ярино, а, наприклад, Михайло Шуранов виключно гамбургерами має харчуватися?... :)

Михайле, коли Михайло Шуранов приходив до мене на PR-школу в ролі гостьового спікера і говорив, що він щодня обідає в McDonald's, для репутації McDonald's в очах усіх присутніх це мало більше значення, ніж уся реклама на світі.

2008-09-02 15:02

Ярина Ключковська

Михайло Красюк:
А пиарщик "Хортицы"? Бедный-бедный пиарщик "Хортицы"! Ему ж трезвым на людях вообще показываться заказано :)))

Коли у мене на семінарі піарник однієї з горілчаних компаній в ході медіа-тренінгу сказав: "А я взагалі горілки не п'ю, тільки коньяки", - я його при всіх відчехвостила. Хто ж повірить піарнику горілки, якщо він її не вживає?

Не плутайте користування продуктом і фанатизм від продукту. Але не думайте, що коли піарник кривить душею, цього ніхто не помічає. Ми - такі самі люди, як і всі інші, і аудиторія чудово відрізняє фальш від щирих слів.

2008-09-02 15:05

Ярина Ключковська

Сергей Биденко:
Ярыно, ждал Твоего появления здесь и мнения :)
Полностью с тобой согласен, что нужно быть честным по отношению к бренду, с которым работаешь.
Но Ты говоришь о себе, как о представителе компании. А я изначально задавался вопросом о том, как ведет себя агентство по отношению к бренду Клиента.
И что, сотрудник агентства тоже должен становиться техногиком, работая с Твоей компанией?
Обязаны ли все сотрудники агентства устанавливать программное обеспечение, выпускаемое Клиентом? Будут ли запрещены Макбуки в офисе и на встречах с другими Клиентами? Будет ли это проявлением лояльности по отношению к Клиенту?

Сергію, є велика різниця між "зобов'язані встановлювати" і "усвідомлено встановлюють, щоб глибинно розуміти продукт", чи не так? Як я можу спілкуватися однією мовою з журналістом, який тестує мій продукт, якщо я сама ним не користуюся? При цьому не важливо, чи я працівник компанії, чи обслуговую її як клієнта. На мою роль речника це ніяк не впливає.

2008-09-02 15:08

Виталий Мухин
Менеджер по связям с общественностью, Квазар Микро

Ярина Ключковська:
Михайло Красюк:

Михайле, коли Михайло Шуранов приходив до мене на PR-школу в ролі гостьового спікера і говорив, що він щодня обідає в McDonald's, для репутації McDonald's в очах усіх присутніх це мало більше значення, ніж уся реклама на світі.

Глядя на него не особо верилось, что каждый день он ходит обедать в Мак, бигмаком или куриными кусочками. Такого ни один организм не выдержит. :-)
Или в некоторых водочных компаниях подбирают персонал в отдел по связям с общественностью, который не пьет :-).
А запрещать или поощрять недальновидно как на мой вкус. Год прошел, тендер и теперь вместо Мас надо покупать НР или Dell всему офису? :-)

2008-09-02 15:26

Ярина Ключковська

Віталік, коли ти працював в МТС, твій телефон був на якому операторі?

2008-09-02 15:42

Виталий Мухин
Менеджер по связям с общественностью, Квазар Микро

Он у меня и раньше был подключен к ЮМС :-), я только номер поменял. Согласись, поверить в использование услуг компании легче, если это вписываеться в образ человека :-). Я насчет агентсв я придерживаюсь мысли, что не очень эффективно допустим весь офис переучивать с Мас на Windows и обратно :-)

2008-09-02 15:50

Тетяна Гур"єва
консультант з ПР іміджмейкер, Верховна Рада Україн...

ооце щастя для мене. Піарю тілько інтеллектуальні продукти. Бо не пью, не їм.
А, може, покусати завтра нардепів? Щось смачненького захотілося наприкінці робочого дня...Скажімо, хто смачніше? Жінки чи чоловіки? Чиє мясо відрізняється вигідніше?
Щастя. Що не піарю прокладки, презервативи, пристрої для збору сечі....О-о-о! Та я надзвичайно щаслива людина!

Іміджмейкер, з повагою

2008-09-02 16:41

Павло Кучер
PR-консультант

Мене, наразі, від політиків нудить частіше і більше, ніж від усіляких "прокладок". Тим більше, що шкоди від них на кілька порядків більше, ніж від тієї самої горілки. Останні кілька років щасливий, що більше доводиться працювати з бізнес-проектами, ніж з політикою... Проте не хотілося би зводити обговорення до такого рівня…
Щодо попереднього обговорення: вважаю, що тут, як і у будь-якій галузі, потрібна міра. З одного боку, без ставлення з повагою до клієнта неможливо з ним ефективно працювати. З іншого – якщо занадто захоплюєшся ним та його продуктом, то, по-перше, втрачаєш потрібну дистанцію, а по-друге – не зможеш переключитися на іншого клієнта з цієї ж сфери.
Щодо глибин поринання: я працював у горілчаній компанії. Горілку доводилося пити (досі, між іншим намагаюся пити лише її), але не кожного дня і не на роботі. До речі, багато співробітників тютюнових компаній не палять і з цього ніхто не робить проблему…

2008-09-02 17:12

Brak zdjęcia
Даниїл В.

Миша Шуранов рассказывал мне про свою диету, он питается в МакДональдсе, но не ест исключительно там.
- - -
2 Ярина Ключковська: Актору, що грає серійного вбивцю не обов’язкого нікого вбивати, щоб краще грати роль.
Так і ми, головне досконало знати продукт, при цьому можна його не любити і не користуватися ним. Тільки про це нікому не розповідати :)

2008-09-02 17:18

Спостерігати за обговоренням | Показати список спостережуваних тем
Перейти до сторінки: « < 1 2 3 4 > »

Щоб мати можливість додати коментар, Вам необхідно залогуватися.

Якщо Ви ще не зареєстровані у сервісі, можете зробити це тут.