|
Друзі, усім відомо, що компанії досягають успіху завдяки високій проактивності працівників, які здатні "прибігти на роботу ще й в неділю, щоб зробити додатково 2 макети", "зустріти світанок в офісі", "не сказати всім - до завтра - о 18.00". Саме дякуючи таким людям фірми стають дійсно величними, доходять до вершин бізнес-олімпу та можуть вважати себе справжніми баклажанами:). |
||
|
2008-06-19 11:45
|
||
|
перше, що спадає на думку про мотиваційні фактори - це великий кредит (на квартиру наприклад). Ніщо так не мотивує працювати, як думка про 100-200 тис. дол. кредиту, які необхідно якнайшвидше погасити ))) |
||
|
2008-06-19 12:05
|
||
|
Назаре, дуже дякую. Іншими словами - чим у людини менший кредит, тим більше ця людина демотивована та не проявляє проактивності, правильно:)? |
||
|
2008-06-19 12:09
|
||
|
ага )) |
||
|
2008-06-19 12:19
|
||
|
Справжній мотиватор з’являється, коли людина пов’язує свої цілі із цілями організації. Цього досягають дуже небагато компаній, але ті, яким ц вдається фактично стають для своїх працівників синонімом творчості і самореалізації. |
|
|
2008-06-19 12:45
|
||
|
Работа хорошо, но главное мне кажется в жизни, это все же не дать работе сделать ее единственным существом в жизни ради которого ты живешь (и работаешь). Одна моя знакомая всегда говорит, что у тебя есть три Я - 1) - я с друзьями; 2) - я с семьей; 3) я с работой. |
||
|
2008-06-19 16:36
|
||
|
Хм... Ну, начнем с того, что у меня не просто работа. Для меня работа - это и есть вся моя жизнь. Я нахожусь в постоянном контакте с множеством людей, в постоянных проектах и процессах. Это то, что вдохновляет меня. Почти все мои коллеги - мои друзья, и почти все друзья - коллеги, или люди из смежных профессиональных областей. У меня нет лирического отношения ни к семье, ни к друзьям, и я не буду общаться с человеком, если просто знаю его со школы, но у нас нет общих проектов и интересов. |
|
|
2008-06-19 16:49
|
||
|
Думаю, тут мы слишком разные :), поэтому просто приму к сведению Ваше мнение :). Успехов в самореализации! (это я честно) :). Приходите к нам на событие мастер-класс Тансу Еэна (ген.дир.Астелит) на тему "How to lead the team for new victories" 25 июня 18:30. Может там и пересечемся. |
||
|
2008-06-19 17:07
|
||
|
Спасибо за приглашение, но у меня встреча клуба пиарщиков, поэтому прийти не смогу :) |
|
|
2008-06-19 17:13
|
||
|
в мене також кардинально інша позиція. Робота роботою, але в світі є дуже багато прекрасних речей, який варто присвятити час. Але це таке, кожен обирає свій шлях... |
||
|
2008-06-19 21:06
|
||
|
Друзі, живіть та насолоджуйтесь життям, воно - те єдине, яке створює прекрасні миті. І якщо для когось життя - це робота, яка приносить насолоду - ВПЕРЕД, якщо ж для когось робота - це просто річ, яка створює засоби для отримання насолоди від проведення часу з коханими людьми та друзями, також - ВПЕРЕД. Особисто для мене та моєї душі ближчий другий варіант. Ну, але як сказав Назар та Наталя, - це питання персонального вибору та пріоритетів! |
||
|
2008-06-20 10:09
|
||
|
Спочатку тема взагалі-то була про проактивних працівників :) Це все Наталя звела все до work-life balance :) |
|
|
2008-06-20 10:50
|
||
|
От та Наталя!!! :) |
||
|
2008-06-20 11:02
|
||
|
как виновник :) хочу сообщить, что проактивность не зависит от того какой баланс Вы хотите реализовать. Проактивность - это качество человека, которое относится не только к работе, но и ко всем сферм жизни - это стиль жизни, проактивный подход к решению проблем. |
||
|
2008-06-20 12:59
|
||
|
Наталія Меленна: |
|
|
2008-06-20 13:30
|
||
Щоб мати можливість додати коментар, Вам необхідно залогуватися.
Якщо Ви ще не зареєстровані у сервісі, можете зробити це тут.