Опитування закінчене..
Щоб проголосувати, ви повинні бути членом цієї групи.
|
Эту практику сейчас активно использует Киевстар. Раз в квартал они выкатывают своего шефа, перед этим его натаскав и он сыпет информацией как пулемет. Так что скорее отмирают мероприятия из серии "нам два года, давайте поговорим об этом". |
||
|
2008-04-16 15:57
|
||
|
І, до речі, щодо опитування. Немає ідеального приводу для прес-конференції, так само як я немає ідеального інструмента (хоч може бути оптимальний) для кожного з приводів. У цьому рівнянні стільки змінних величин, що просто так результату не отримаєш. |
||
|
2008-04-17 07:08
|
||
|
Мені цікаво, які саме прес-конференцій кожен з нас пригадує? Не ті, які ми самі організовували. Чесно скажу, пригадую лише одну (у звичному для нас форматі) - бо від неї чекали змін. Це прес-конференція Олександра Зінченка 5 вересня 2005 року. На жаль, вона нічого не вирішила, швидше, розбила надії та відкинула Україну у розвитку, створила хаос у політиці. Але це лірика. Хочу сказати, що прес-конференції у своєму звичному вигляді потрібні, напевно, для офіційних заяв. Мені, наприклад, імпонують прес-конференції у прямому-ефірі, де видно і доповідача і журналістів. Щодо онлайн конференцій, поки це насолода для 60% киян і ще 40% по всій Україні. Цікаво буде, коли конференції стануть відео ;) і будуть одразу видаватися у простір. А щодо інструментів проведення, погоджуюся з Яриною, все залежить від події, від ситуації та можливості оформити цю подію і відповідно подати.
треба робити те, від чого отримуєш задоволення
|
||
|
2008-04-18 16:49
|
||
|
Пресс-конференции есть были и будут. Они работают в том случае если событие действительно имеет "громкое имя спикера или компании" Что касается эффективности, то совершенно согласна с Яриной, существует масса более эффективных способов общения с журналистами По опыту могу сказать, что сейчас ПР менеджеры называют пресс-конференцией буквально всё - открытие нового продукта - выжимая новость из ничего, а журналисты приходят в таких моментах только для поиска новых рекламодателей+хорошего фуршета. |
||
|
2008-04-19 13:48
|
||
|
Володя, ти "зачепив" тему, яку я собі так і занотувала )) для того, щоб принагідно теж обговорити)) тому, данке тобі) в мене тема звучала як "чи вимирають прес-конференції як вид")) останнім часом дійсно спостерігається певна тенденція, що отримати якісний результат, проводячи прес-конференцію дуже непросто ... важко зібрати журналістів, прямі витрати на проведення ростуть (бо ж хочеться все робити якісно і креативно, а не просто арендувати годину-дві в прес-центрі ІА)... |
||
|
2008-04-20 00:05
|
||
|
Оксано, чекатиму на результати із нетерпінням! ))
З повагою, Володимир
|
||
|
2008-04-22 19:59
|
||
|
Оьс тільки що отримала файл)) Ще не читала)) Але ось він - http://shareua.com/files/show/1030631/Press_conference1.doc.html (...) |
||
|
2008-04-23 19:12
|
||
|
Ну там пиво-кофе носить еще можжет наверное ? :-) |
||
|
2008-04-25 11:18
|
||
|
Опрос не совсем корректен. Хотя бы два варианта ответа надо было сделать возможными, а то неточно совсем. И не видно, что можно выбрать только один ответ. Целишься во второй - а уже все...
Интуиция - это способность головы чувствовать задницей.
|
||
|
2008-05-06 16:08
|
||
|
Подозреваю, что ситуация с пресс-конференциями нынче сродни ношению очень строгих деловых костюмов. Тех, для кого это необходимый атрибут, становится все меньше, но костюмы продолжают носить. Кто-то по привычке, кто-то считает, что это придает статус, кому-то просто нравится, некоторые стремятся "быть как все". Так что никуда не денутся пресс-конференции в ближайшем обозримом будущем. По крайней мере, исчезновение им пока не грозит.
Интуиция - это способность головы чувствовать задницей.
|
||
|
2008-05-06 18:29
|
||
|
не, не исчезнут конференции .............. перечитал Настрадамуса, то он предсказывает ещё как минимум 15 лет жизни им ............. Пишет он про них так: "Люди будут собираться, конференции давать, друг над другом улыбаться, а потом про всё писать " :) З повагою, Олексій Петержак |
||
|
2008-05-06 22:32
|
||
|
как журналист отмечу, что пресс-конференции, которые проходят в настоящем виде мне не очень нравятся. |
||
|
2008-05-08 13:01
|
||
|
Мені здається, що тут є також елемент статусу: журналісти з досвідом прес-конференції не відвідують. А для того, щоб сприйняти інформацію, особливо бізнесову, непогано мати базові економічні знання і ширше розуміння/бачення, де і яким чином можна застосувати інформацію. Погоджуюсь, що багато чого залежить від якості інформації, яка подається. Але все більше питання стоїть не в тому: скільки людей відвідують прес-конфу, а які матеріали вийдуть. Напевно, є інші, більш творчі способи, які враховують потреби і, також, поведінку представників ЗМІ. Я також їх шукаю. У себе в компанії ми проводимо неформальні зустрічі медіа-клубу, мета яких – розбудова мережі, стосунків, а не вихід матеріалів. І вже коли журналістам буде потрібно, вони знатимуть до кого і за яким питанням звернутися. Все більше актуальності набувають формати зустрічей, коли іде розмова і спілкування, а не одностороння доповідь. |
||
|
2008-05-23 11:35
|
||
|
Опитувальник зіставлений дуже цікаво! це якийсь новий напрямок в методології соціології мабуть;) |
||
|
2008-05-23 12:22
|
||
|
Андрію, згоден з критикою опитувальника - не вистачає пунктів "158895-ий клієнт" і "489-та базова станція/магазин/інше" )))
З повагою, Володимир
|
||
|
2008-05-23 14:38
|
||
Щоб мати можливість додати коментар, Вам необхідно залогуватися.
Якщо Ви ще не зареєстровані у сервісі, можете зробити це тут.